Toggle navigation
Etnobotànica dels Països Catalans
Noms populars
Usos medicinals
Usos alimentaris
Inventari de begudes
Cerca
...
Bibliografia
Enllaços
Finançament
Com citar-nos
Inici
Inventari de begudes
Tàxons
Rosa
sp.
Rosàcies
Rosa
sp.
Rosa
Tipus de beguda
Destil·lats (5)
Licors (22)
Orxates i altres llets vegetals (1)
Refrescs, sucs i xarops (2)
Vins (1)
Nom de beguda
Aigo de nimfes (1)
Aigua de fruits de roser de pastor (1)
Essència de canyella (1)
Herbes (1)
Licor (2)
Licor de flors (1)
Licor de llimona (1)
Licor de rosa (1)
Licor digestiu (1)
Llet d'ametlla (1)
Melrosat (1)
No consta (1)
Ratafia (14)
Resolis (3)
Vi aromatitzat (1)
Referència
Anònim, 1980 (1)
Anònim, 2009 (1)
Boix et al., 2014 (1)
Bonet, 2003 (1)
Bosch i Bota, 2013 (2)
Domènech, 2006a (1)
Domènech, 2006b (2)
Fàbrega, 1997 (1)
Fàbrega, 2001a (2)
Figueras i Castelló, 2012 (1)
Grewe et al., 2003 (1)
Luna-Batlle, 2011 (1)
Llongarriu i Sala, 2005 (3)
Martínez-Francés et al., 2021 (1)
Natta et al., 2016 (1)
Palmada, 2018 (1)
Parada, 1997 (1)
Plana, 2013 (1)
Ripoll, 1974b (1)
Serra, 2011 (1)
Serrasolses, 2014 (2)
Thibaut, 2001 (1)
Vila i Serna, 2006 (3)
Aplicar filtres
31 coincidències amb els filtres actuals
Vins ~
Vi aromatitzat
Part de la planta:
Flor
Referència:
Luna-Batlle, 2011
«
1
2
3
4
»
Avís.
No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.
Més informació en aquesta web sobre
Rosa
sp.
Noms populars
Usos medicinals
Usos alimentaris
Altres usos
Efectes nocius o tòxics
Altres observacions
Inventari de begudes
Més informació a altres webs externes per
Rosa
sp.
Flora Catalana
Imatges Flora Catalana
WikiSpecies
Imatges Wikimedia