Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Lolium rigidum Gaud. (Gramínies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: Per a donar als conills.
Lolium rigidum Gaud. (Gramínies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: Per a donar als conills.
Lolium rigidum Gaud. (Gramínies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: Per a donar als conills.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Conservada en vinagre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Posàvem els ametllons amb sal i vinagre a macerar.
Laurus nobilis L. (Lauràcies) L'Espluga Calba ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar, sobretot per als guisats.