Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Malva sylvestris L. (Malvàcies) Juncosa ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Menjàvem els botonets de les mauves.
Asparagus acutifolius L. (Asparagàcies) Juncosa ~ Garrigues No consta el mode de preparació Part de la planta: Turió Destinació: Alimentació humana Observacions: Nosaltres quasi no en mengem, però la gent de fora, sí.
Arbutus unedo L. (Ericàcies) Juncosa ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Observacions: Nosaltres quasi no en mengem, però la gent de fora, sí.
Jasonia saxatilis (Lam.) Guss. (Compostes) Juncosa ~ Garrigues Beguda preparada amb aigua Part de la planta: Part aèria florida Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a beure enlloc d'un te normal.
Thymus vulgaris L. (Labiades) Juncosa ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Part aèria florida Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar, sobretot per a la cassola de tros.
Rosmarinus officinalis L. (Labiades) Juncosa ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar, sobretot per a la cassola de tros.
Petroselinum crispum (Mill.) Hill (Umbel·líferes) Juncosa ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies) Juncosa ~ Garrigues Conservada dessecada a l'aire Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació animal Descripció: Les fulles, les donàvem als conills.
Asparagus acutifolius L. (Asparagàcies) Fulleda ~ Garrigues Cuita en oli Part de la planta: Turió Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer truita. Observacions: El meu fill sempre en va a buscar, a mi no m'agraden gaire.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies) Fulleda ~ Garrigues Cuita en sucre Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer melmelada.