Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Crocus sativus L. (Iridàcies) Cervià de les Garrigues ~ Garrigues Beguda preparada amb aigua Part de la planta: Estil i/o estigma Destinació: Alimentació humana Descripció: Jo sempre en poso una mica al te. Accentua els gustos, però és molt subtil.
Crocus sativus L. (Iridàcies) Cervià de les Garrigues ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Flor Destinació: Alimentació humana Descripció: Les flors són comestibles.
Crocus sativus L. (Iridàcies) Cervià de les Garrigues ~ Garrigues Cuita sense vehicle Part de la planta: Flor Destinació: Alimentació humana Descripció: El gremi de forners va fer una coca de recapte amb les flors de safrà, aquestes també són comestibles, però costa que es conservin.
Crocus sativus L. (Iridàcies) Cervià de les Garrigues ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Estil i/o estigma Destinació: Alimentació humana Descripció: El gremi de forners ha fet panellets, coques i magdalenes, tot condimentat amb safrà.
Mentha sp. (Labiades) Miralcamp ~ Pla d'Urgell Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a adornar els plats i donar-los gust.
Mentha sp. (Labiades) Miralcamp ~ Pla d'Urgell Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a fer mojitos.
Rosmarinus officinalis L. (Labiades) Miralcamp ~ Pla d'Urgell Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Raphanus raphanistrum L. subsp. sativus (L.) Domin (Crucíferes) Castelldans ~ Garrigues Fresca (sense preparació) Part de la planta: Arrel Destinació: Alimentació humana Descripció: Es menja amanit.
Petroselinum crispum (Mill.) Hill (Umbel·líferes) Castelldans ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Laurus nobilis L. (Lauràcies) Castelldans ~ Garrigues Condiment Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.