Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Juniperus communis L. (Cupressàcies)
Ulldemolins ~ Priorat
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fruits del ginebró s'utilitzen per a posar als guisats.
Observacions: No s'ha de confondre el ginebró amb el càdec: un té a les fulles dues ratlles i l'altre en té una.
Ulldemolins ~ Priorat
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els fruits del ginebró s'utilitzen per a posar als guisats.
Observacions: No s'ha de confondre el ginebró amb el càdec: un té a les fulles dues ratlles i l'altre en té una.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Ulldemolins ~ Priorat
Condiment
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a les olives de la mateixa manera que la sajolida; verda directament al recipient de les olives perquè cullin el seu gust o bullint-la amb aigua i abocant aquesta aigua ja freda en el recipient.
Ulldemolins ~ Priorat
Condiment
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar a les olives de la mateixa manera que la sajolida; verda directament al recipient de les olives perquè cullin el seu gust o bullint-la amb aigua i abocant aquesta aigua ja freda en el recipient.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Ulldemolins ~ Priorat
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els diferents informants fan les seves pròpies olives. Hi ha gent que les fa amb sal, sosa càustica, aigua, sajolida (Satureja montana>) i romer (Rosmarinus officinalis).
Ulldemolins ~ Priorat
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Els diferents informants fan les seves pròpies olives. Hi ha gent que les fa amb sal, sosa càustica, aigua, sajolida (Satureja montana>) i romer (Rosmarinus officinalis).
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.