Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Triticum dicoccon (Schrank) Schübl. (Gramínies)
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Segó
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer farina. També havia sentit a dir que el feien bollir.
Observacions: Ella havia fet bollir blat, qualsevol, pels polls de les gallines. Espiga semblant a la xeixa.
Rubió ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Segó
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer farina. També havia sentit a dir que el feien bollir.
Observacions: Ella havia fet bollir blat, qualsevol, pels polls de les gallines. Espiga semblant a la xeixa.
Triticum dicoccon (Schrank) Schübl. (Gramínies)
Rubió ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer farina. També havia sentit a dir que el feien bollir.
Observacions: Ella havia fet bollir blat, qualsevol, pels polls de les gallines. Espiga semblant a la xeixa.
Rubió ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer farina. També havia sentit a dir que el feien bollir.
Observacions: Ella havia fet bollir blat, qualsevol, pels polls de les gallines. Espiga semblant a la xeixa.
Triticum spelta L. (Gramínies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Ara hi ha gent que fa espleta, farina d'espelta, que produeix molt menys però també la paguen molt més ja que és molt bona, no va a 25 cèntims, sinó que va vora l'euro el quilo.
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Observacions: Ara hi ha gent que fa espleta, farina d'espelta, que produeix molt menys però també la paguen molt més ja que és molt bona, no va a 25 cèntims, sinó que va vora l'euro el quilo.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.