Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Opuntia maxima Mill. (Cactàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar. Ho has d'obrir amb un ganivet -no ho pots pas tocar amb les mans, perquè fa unes punxes tremendes-, i treure el de dins.
Observacions: Vora l'església de Gallecs n'hi havia. Quan anàvem amb l'avi campaner a arreglar l'església, n'havíem menjat moltes vegades.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar. Ho has d'obrir amb un ganivet -no ho pots pas tocar amb les mans, perquè fa unes punxes tremendes-, i treure el de dins.
Observacions: Vora l'església de Gallecs n'hi havia. Quan anàvem amb l'avi campaner a arreglar l'església, n'havíem menjat moltes vegades.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.