Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Origanum vulgare L. (Labiades)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a les pizzes, però a mi no m'hi agrada.
Origanum vulgare L. (Labiades)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posava als embotits.
Observacions: La que els ajudava a matar el porc en deia orégano.
Origanum vulgare L. (Labiades)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Beguda preparada amb aiguardent
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Sé que en posen a la ratafia.
Observacions: Jo no en gasto gaire, és una mica forta.
Opuntia maxima Mill. (Cactàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar. Ho has d'obrir amb un ganivet -no ho pots pas tocar amb les mans, perquè fa unes punxes tremendes-, i treure el de dins.
Observacions: Vora l'església de Gallecs n'hi havia. Quan anàvem amb l'avi campaner a arreglar l'església, n'havíem menjat moltes vegades.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Oli de la llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A la sopa de farigola (Thymus vulgaris) i a molts altres plats i també al sofregit s'hi posa sal i un bon raig d'oli.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Les olives, trencades amb un cop de roc, i posades amb sal i fonoll.
Observacions: Nosaltres les compràvem.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan salaven les olives, hi posaven fonoll (Foeniculum vulgare) i sajolida (Satureja montana).
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan salaven les olives, hi posaven fonoll (Foeniculum vulgare) i sajolida (Satureja montana).
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan salaven les olives, hi posaven fonoll (Foeniculum vulgare) i sajolida (Satureja montana).