Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Parets del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: No consta
Destinació: No consta
Descripció: La fulla sempre s'ha usat per a guisar.
Observacions: Si tocaves una mica el llorer o t'hi tocaves la roba, quan eres allà baix a l'entrant ja et deien "has tocat el llorer".
Parets del Vallès ~ Vallès Oriental
No consta el mode de preparació
Part de la planta: No consta
Destinació: No consta
Descripció: La fulla sempre s'ha usat per a guisar.
Observacions: Si tocaves una mica el llorer o t'hi tocaves la roba, quan eres allà baix a l'entrant ja et deien "has tocat el llorer".
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa al rostit. La mare el feia servir per als condiments del menjar: farigola (Thymus vulgaris), romaní (Rosamarinus officinalis), canyella (Cinnamomum verum) (de vegades) i una mica de llorer, per al rostit. Jo també ho faig.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa al rostit. La mare el feia servir per als condiments del menjar: farigola (Thymus vulgaris), romaní (Rosamarinus officinalis), canyella (Cinnamomum verum) (de vegades) i una mica de llorer, per al rostit. Jo també ho faig.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa al rostit. La mare el feia servir per als condiments del menjar: farigola (Thymus vulgaris), romaní (Rosamarinus officinalis), canyella (Cinnamomum verum) (de vegades) i una mica de llorer, per al rostit. Jo també ho faig.
Mollet del Vallès ~ Vallès Oriental
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es posa al rostit. La mare el feia servir per als condiments del menjar: farigola (Thymus vulgaris), romaní (Rosamarinus officinalis), canyella (Cinnamomum verum) (de vegades) i una mica de llorer, per al rostit. Jo també ho faig.
Juglans regia L. (Juglandàcies)
Barcelona ~ Barcelonès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El licor d'anous era un licoret fet amb aiguardent i anous tendres.
Observacions: El senyor de can Castellar sempre feia un licor d'anous i ens en donava una ampolla.
Barcelona ~ Barcelonès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El licor d'anous era un licoret fet amb aiguardent i anous tendres.
Observacions: El senyor de can Castellar sempre feia un licor d'anous i ens en donava una ampolla.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.