Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Origanum vulgare L. (Labiades)
Camprodon ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a guisar caragols.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Camprodon ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust a l'estofat.
Borago officinalis L. (Boraginàcies)
Camprodon ~ Ripollès
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es menja com a verdura.
Asparagus acutifolius L. (Asparagàcies)
Camprodon ~ Ripollès
Cuita en oli
Part de la planta: Turió
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar.
Prunus spinosa L. (Rosàcies)
Camprodon ~ Ripollès
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fa servir els aranyons per a fer patxaran.
Observacions: Si els aranyons són tocats per la gelada, no són tan àcids.
Prunus spinosa L. (Rosàcies)
Camprodon ~ Ripollès
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fa servir els aranyons per a fer melmelada.
Observacions: Si els aranyons són tocats per la gelada, no són tan àcids.
Ruta chalepensis L. (Rutàcies)
Camprodon ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust a l'estofat.
Lavandula angustifolia Mill. (Labiades)
Camprodon ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar gust a l'estofat.
Mentha spicata L. (Labiades)
Camprodon ~ Ripollès
Beguda preparada amb aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'aigua fresca hi poses un brot de menta i refresca més.
Hyssopus officinalis L. (Labiades)
Camprodon ~ Ripollès
Beguda preparada amb aigua
Part de la planta: Part aèria florida
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La prenen perquè els agrada el gust, per a acompanyar altres herbes.