Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Cucurbita pepo L. var. pepo (Cucurbitàcies)
Sant Gregori ~ Gironès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Observacions: Del rabequet, ara en diuen carbassa, és amb el què se'n fan sopes ara, és groga per dintre.
Sant Gregori ~ Gironès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Observacions: Del rabequet, ara en diuen carbassa, és amb el què se'n fan sopes ara, és groga per dintre.
Triticum aestivum L. (Gramínies)
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en aigua
Part de la planta: Segó
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en aigua
Part de la planta: Segó
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Brassica napus L. (Crucíferes)
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en aigua
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Sant Gregori ~ Gironès
Cuita en aigua
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Per als porcs, els fèiem perolada. Els fèiem remolatxa, rabequets, naps, cols, amb segon o segones. El que tinguéssim de la molta i de restes per casa també anava a la perolada dels porcs.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.