Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Rosmarinus officinalis L. (Labiades)
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'hora de cuinar agafo una mica de romaní d'aquest rastrer, una mica de sajolida i li tiro. El faig servir per a les galtes de porc, un rostit, cua de bou...coses de carn. Aquestes dues són les meves herbes preferides.
Observacions: Està florit tot l'any.
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'hora de cuinar agafo una mica de romaní d'aquest rastrer, una mica de sajolida i li tiro. El faig servir per a les galtes de porc, un rostit, cua de bou...coses de carn. Aquestes dues són les meves herbes preferides.
Observacions: Està florit tot l'any.
Rosmarinus officinalis L. (Labiades)
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Jo tinc la mania que per als cuinats és més agraït el romaní rastrer, que va sempre cap avall, que l'altre, que és més aspre. Aquest és més dolç.
Observacions: Està florit tot l'any.
Sant Gregori ~ Gironès
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Jo tinc la mania que per als cuinats és més agraït el romaní rastrer, que va sempre cap avall, que l'altre, que és més aspre. Aquest és més dolç.
Observacions: Està florit tot l'any.
Stevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni (Compostes)
Sant Gregori ~ Gironès
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La poso a totes les infusions que preparo. Mentres bull el que sigui, hi poso també una fulleta d'estèvia i escolta, t'estalvies el sucre, eh!
Observacions: Ara he guardat aquí la flor perquè veieu com és, perquè la vull fer créixer l'any que ve.
Sant Gregori ~ Gironès
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La poso a totes les infusions que preparo. Mentres bull el que sigui, hi poso també una fulleta d'estèvia i escolta, t'estalvies el sucre, eh!
Observacions: Ara he guardat aquí la flor perquè veieu com és, perquè la vull fer créixer l'any que ve.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.