Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Thymbra capitata (L.) Cav. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar olives trencades. Les trencam i les tenim un parell de dies en remull, es dies depenen de si són més verdes o no tant, una setmana as sol i canviam s'aigu cada dia. Llavors els hi dam un parell de rebetjos i els hi canviam s'aigo i els hi calam pell de llimó, frígola, llorer, codony i salmorra.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar olives trencades. Les trencam i les tenim un parell de dies en remull, es dies depenen de si són més verdes o no tant, una setmana as sol i canviam s'aigu cada dia. Llavors els hi dam un parell de rebetjos i els hi canviam s'aigo i els hi calam pell de llimó, frígola, llorer, codony i salmorra.
Thymbra capitata (L.) Cav. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar figues seques. Es deixen as sol deu o dotze dies, llavor s'escalden i deixen assolellar. Es guarden dins de caixes amb frígola, fonoll i fulles de garrover.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar figues seques. Es deixen as sol deu o dotze dies, llavor s'escalden i deixen assolellar. Es guarden dins de caixes amb frígola, fonoll i fulles de garrover.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.