Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
No consta ~ No consta
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar olives trencades. Les trencam i les tenim un parell de dies en remull, es dies depenen de si són més verdes o no tant, una setmana as sol i canviam s'aigu cada dia. Llavors els hi dam un parell de rebetjos i els hi canviam s'aigo i els hi calam pell de llimó, frígola, llorer, codony i salmorra.
No consta ~ No consta
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar olives trencades. Les trencam i les tenim un parell de dies en remull, es dies depenen de si són més verdes o no tant, una setmana as sol i canviam s'aigu cada dia. Llavors els hi dam un parell de rebetjos i els hi canviam s'aigo i els hi calam pell de llimó, frígola, llorer, codony i salmorra.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar ses olives es posava fonoll, frígola, fulles de taronger o llimoner, alls i salmorra. Sa salmorra és aigo amb sal fins que una patata hi nedi.
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a preparar ses olives es posava fonoll, frígola, fulles de taronger o llimoner, alls i salmorra. Sa salmorra és aigo amb sal fins que una patata hi nedi.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.