Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Chenopodium album L. (Amarantàcies) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: En mengen les ovelles.
Chenopodium album L. (Amarantàcies) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: En mengen les ovelles.
Amaranthus retroflexus L. (Amarantàcies) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: A les ovelles els agrada, però si en mengen gaire els fa mal.
Amaranthus retroflexus L. (Amarantàcies) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació animal Descripció: A les ovelles els agrada, però si en mengen gaire els fa mal.
Carlina acanthifolia All. subsp. cynara (Pourr. ex Duby) Arcang. (Compostes) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Inflorescència Destinació: Alimentació humana Descripció: Es pot menjar, però no té pas gust de res.
Carlina acanthifolia All. subsp. cynara (Pourr. ex Duby) Arcang. (Compostes) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Inflorescència Destinació: Alimentació humana Descripció: Es pot menjar, però no té pas gust de res.
Origanum vulgare L. (Labiades) Ogassa ~ Ripollès Condiment Part de la planta: Part aèria florida Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Origanum vulgare L. (Labiades) Ogassa ~ Ripollès Condiment Part de la planta: Part aèria florida Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Molopospermum peloponnesiacum (L.) Koch (Umbel·líferes) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Lluc tendre Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a amanir.
Molopospermum peloponnesiacum (L.) Koch (Umbel·líferes) Ogassa ~ Ripollès Fresca (sense preparació) Part de la planta: Lluc tendre Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a amanir.