Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sort ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sort ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sort ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), Prunus dulcis (llavor), carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors, un gust dolcenc).