Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Llavorsí ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Senterada ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.