Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Mescla de Thymus vulgaris (part aèria) i Origanum vulgare (part aèria) emprada com aromatitzant de pasta (macarrons, fideus, etc.). (2) Condiment aromatitzant d'estofats de carn de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla) i Thymus vulgaris (part aèria). Son les tres espècies bàsiques; s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques, les quals no són detallades per l'informant.