Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus vulgaris L. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".
Thymus vulgaris L. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria) i Laurus nobilis (fulla) emprada com aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre; actua com aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge".