Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Thymus vulgaris L. (Labiades)
Pallars Jussà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
Pallars Jussà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
Thymus vulgaris L. (Labiades)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes (prèviament mortes amb aigua i sal). Ingredients: Foeniculum vuglare (llavor i/o part aèria), Satureja montana (part aèria) i Thymus vulgaris (part aèria).
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.