Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Sant Esteve de la Sarga ~ Pallars Jussà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie cultivada pels seus fruits, els quals són consumits com a fruita fresca.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.