Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant i assaonador de carns d'ocells rapinyaires i còrvids. S'utilitzava "vi de capellans" com a aromatitzant i assaonador, "per treure-li la maliciada". Inicialment s'estofava lleugerament la carn; acte seguit s'hi afegia una mica d'aigua (per tal de que esdevingués tova) i un raig de vi.
Observacions: En temps passats s'havia consumit la carn de rapinyaires diürns (àguila, esparver, etc.), nocturns (duc) i còrvids (corb).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.