Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).