Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Condiment i aromatitzant de l'estofat de llebre. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.