Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Rialp ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Guingueta d'Àneu ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Laurus nobilis (fulla), Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, carn de porc, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat, són els ingredients que participen en l'estofat de porc senglar, llebre i gall de bosc. La mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns. Hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc (adquireix, llavors un gust dolcenc).
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
La Pobla de Claramunt ~ Anoia
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Mescla emprada per a cuinar estofat de llebre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (escorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".