Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Vitis vinifera L. (Vitàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Suc del fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El vi o altres derivats alcohòlics sovint participen en el cuinat de carns. Per exemple: Thymus vulgaris (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Myristica fragrans (llavor), Prunus dulcis (llavor), xocolata i vi ranci, ingredients que participen en el guisat de llebre. La mescla actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn de bosc".
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.