Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. capitata L. f. capitata (Crucíferes)
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern. És bona per a menjar, sobretot quan li toca una mica el fred.
Observacions: La col de cabdell fa un cabdell gros, la col d'hivern és una col que a l'hivern fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred, li tallaven l'ull i després sortien els brotons, i la col geganta o col de fulles per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern. És bona per a menjar, sobretot quan li toca una mica el fred.
Observacions: La col de cabdell fa un cabdell gros, la col d'hivern és una col que a l'hivern fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred, li tallaven l'ull i després sortien els brotons, i la col geganta o col de fulles per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. capitata L. f. capitata (Crucíferes)
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern. És bona per a menjar, sobretot quan li toca una mica el fred.
Observacions: La col de cabdell fa un cabdell gros, la col d'hivern és una col que a l'hivern fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred, li tallaven l'ull i després sortien els brotons, i la col geganta o col de fulles per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col d'hivern. És bona per a menjar, sobretot quan li toca una mica el fred.
Observacions: La col de cabdell fa un cabdell gros, la col d'hivern és una col que a l'hivern fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred, li tallaven l'ull i després sortien els brotons, i la col geganta o col de fulles per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. capitata L. f. capitata (Crucíferes)
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Observacions: N'hi havia de tres tipus: la col de cabdell que feia un cabdell gros; la col d'hivern que fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred; i la col geganta o col de fulles, per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Santa Margarida de Montbui ~ Anoia
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Col de cabdell.
Observacions: N'hi havia de tres tipus: la col de cabdell que feia un cabdell gros; la col d'hivern que fa una mica de cabdell, però no massa, i és bona per a menjar quan li toca una mica el fred; i la col geganta o col de fulles, per a les bèsties, sobretot per a les gallines.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.