Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: No consta
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Valerianella locusta (L.) Laterrade (Caprifoliàcies)
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan són tendres, es mengen amanides i són més bones que les roselles.
Glycyrrhiza glabra L. (Papilionàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Arrel
Destinació: Alimentació humana
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a donar sabor picant.
Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Pica més que els vitets.
Papaver rhoeas L. (Papaveràcies)
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Quan són tendres, són molt bones amanides.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Amanit.
Observacions: Encara me'n recordo quan la mare va portar per primera vegada una planteta d'àpit per plantar i va explicar que li havien dit que era tan bo.
Sambucus nigra L. (Adoxàcies)
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Beguda preparada amb sucre sense fermentació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El raïm s'usava per a fer-ne xarop i a l'estiu es bevia com a refrescant.
Sambucus nigra L. (Adoxàcies)
Sant Joan de les Abadesses ~ Ripollès
Beguda preparada amb sucre sense fermentació
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El raïm s'usava per a fer-ne xarop i a l'estiu es bevia com a refrescant.