Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Capsicum annuum L. var. annuum (Solanàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Torrats al forn o a la planxa per a fer coques de pebre i tomaca. També es conserva per a disposar d'ells quan no és temporada.
Observacions: Pebre en conserva: primer torrar el pebre al forn o a l'aire en planxa, quan estan torrats es pelen i es trossegen. Posteriorment s'empoten i es fan al bany maria durant mitja hora amb draps humits entre els pots per a evitar que rebentin.
Simat de la Valldigna ~ Safor
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Torrats al forn o a la planxa per a fer coques de pebre i tomaca. També es conserva per a disposar d'ells quan no és temporada.
Observacions: Pebre en conserva: primer torrar el pebre al forn o a l'aire en planxa, quan estan torrats es pelen i es trossegen. Posteriorment s'empoten i es fan al bany maria durant mitja hora amb draps humits entre els pots per a evitar que rebentin.
Olea europaea L. subsp. europaea var. europaea (Oleàcies)
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La recepta per a ensalmorrar és una mesura de vinagre (sol utilitzar un gotet de café), 1/2 mesura de sal, 10 mesures d'aigua, pebrella o fulles de llimera. En sis o set dies la salmorra ja està a punt per a menjar.
Simat de la Valldigna ~ Safor
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: La recepta per a ensalmorrar és una mesura de vinagre (sol utilitzar un gotet de café), 1/2 mesura de sal, 10 mesures d'aigua, pebrella o fulles de llimera. En sis o set dies la salmorra ja està a punt per a menjar.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.