Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Brassica oleracea L. subsp. oleracea var. botrytis L. (Crucíferes) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Inflorescència Destinació: Alimentació humana
Beta vulgaris L. (Amarantàcies) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Junt amb orenga (Origanum vulgare) per a fer botifarres vegetarianes.
Asparagus acutifolius L. (Asparagàcies) Simat de la Valldigna ~ Safor No consta el mode de preparació Part de la planta: Plàntula Destinació: No consta
Apium graveolens L. (Umbel·líferes) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Pecíol Destinació: Alimentació humana
Allium porrum L. (Amaril·lidàcies) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Comestible.
Pastinaca sativa L. (Umbel·líferes) Simat de la Valldigna ~ Safor Condiment Part de la planta: Arrel Destinació: Alimentació humana
Crocus sativus L. (Iridàcies) Simat de la Valldigna ~ Safor Condiment Part de la planta: Androceu Destinació: Alimentació humana Descripció: Colorant de l'arròs i la pasta.
Papaver rhoeas L. (Papaveràcies) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Bullida, bona de menjar.
Allium porrum L. (Amaril·lidàcies) Simat de la Valldigna ~ Safor Cuita en aigua Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Comestible.
Thymus piperella L. (Labiades) Simat de la Valldigna ~ Safor Condiment Part de la planta: Part aèria Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a adobar olives i pebres.