Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Solanum tuberosum L. (Solanàcies)
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Tubercle
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Patata Kennebec.
Observacions: Eren grogues per dins, ara són més blanques. Hi ha la Kennebec (allargada i llisa), la Red Pontiac (rodoneta de mal pelar) i una altra vermella més llisa, però que no agrada tant.
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Tubercle
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Patata Kennebec.
Observacions: Eren grogues per dins, ara són més blanques. Hi ha la Kennebec (allargada i llisa), la Red Pontiac (rodoneta de mal pelar) i una altra vermella més llisa, però que no agrada tant.
Solanum melongena L. (Solanàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Solanum melongena L. (Solanàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit immadur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: L'albergínia llarga és bona per escalivar.
Observacions: Abans eren més llargues, ara són més rodones. Ara també hi ha les blanques, originàries del Bages.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.