Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera palomar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: És la que s'ha fet a la zona del Bruc. És semblant a l'arbequina, però més allargada. Més estreta i llargaruda. Allí no s'hi fa bé l'arbequina.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera palomar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: És la que s'ha fet a la zona del Bruc. És semblant a l'arbequina, però més allargada. Més estreta i llargaruda. Allí no s'hi fa bé l'arbequina.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.