Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera palomar. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: És la que s'ha fet a la zona del Bruc. És semblant a l'arbequina, però més allargada. Més estreta i llargaruda. Allí no s'hi fa bé l'arbequina.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
Conservada en salmorra
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Olives en salmorra.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera vera. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera grossal. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: La més bona i la de més qualitat és l'arbequina. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Olea europaea L. (Oleàcies)
Òdena ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Olivera arbequina. Extracció mecànica (premsat): oli.
Observacions: El més bo i el de més qualitat, tot i que ara hi ha altres varietats. També hi ha alguna grossal i alguna vera barrejades.
Lathyrus sativus L. (Papilionàcies)
Òdena ~ Anoia
Cuita en aigua
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a ranxo sí que serveix.
Observacions: Si es fa amb màquina es trenca en set o vuit trossos.