Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Capsicum annuum L. (Solanàcies)
Santa Margalida ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer caragols
Syzygium aromaticum (L.) Merr. et Perry (Mirtàcies)
Santa Margalida ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Poncella
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer caragols
Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Santa Margalida ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer caragols
Opuntia maxima Mill. (Cactàcies)
Artà ~ Mallorca
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar els porcs.
Opuntia maxima Mill. (Cactàcies)
Artà ~ Mallorca
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar.
Observacions: Fan tap si en menges moltes.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Artà ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar als aguiats.
Thymus sp. (Labiades)
Artà ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer aguiats. També amb fonoll, herba sana, àpit, pampalei i moraduix. Un manadet fermat per a donar gust.
Thymus sp. (Labiades)
Artà ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a cuinar caragols. També amb fonoll, herba-sana, àpit, pampalei i moraduix. Un manadet fermat per a donar gust.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Artà ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer aguiats. També amb fonoll, herba-sana, àpit, pampalei i tomillo. Un manadet fermat per a donar gust.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Artà ~ Mallorca
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a cuinar caragols. També amb fonoll, herba-sana, moraduix, pampalei i tomillo. Un manadet fermat per a donar gust.