Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum ceylanicum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva, vi blanc. (2) Condiment i aromatitzant de la cuixa de corder. Ingredients: Calocybe gambosa (carpòfor tendre o assecat), Capsicum annuum (fruit verd o madur), Allium cepa (bulb), Allium sativum (bulb), Solanum lycopersicum (fruit madur), Petroselinum crispum (part aèria tendra), Laurus nobilis (fulla), oli d'oliva. (3) Condiment bàsic per als estofats de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla), Thymus vulgaris (part aèria), també s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques no detallades. (4) Aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Calocybe gambosa (carpòfor tendre o assecat). (5) Aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Marasmius oreades (carpòfor tendre o assecat). (6) Assaonador d'olives negres, un cop mortes amb aigua i sal. Ingredients: Laurus nobilis (una fulla), vinagre, oli d'oliva, sal. (7) Thymus vulgaris (part aèria florida), Laurus nobilis (fulla), aigua, sal, emprat per a confitar olives verdes. (8) Assaonador d'olives negres madures. Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres plantes aromàtiques que la persona estimi oportunes. (9) Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Citrus limon (fruit): condiment i assaonador d'olives verdes un cop aquestes s'han picat, salat, macerat en aigua per espai de nou dies (canviant l'aigua cada dia,i deixant-les cobertes d'aigua quan s'afegeixen les plantes). (10) Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus sinensis (epicarpi): assaonador d'olives verdes i madures un cop remullades nou dies en aigua, canviant l'aigua cada dia. (11) Laurus nobilis (fulla), Hyssopus officinalis (summitats floríferes): són emprades com a aromatitzant/assaonador del confitat de porc; la mescla es fica a macerar dins d'oli i contribueix a eliminar el regust greixós de la carn confitada i en facilita la digestió.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: (1) Ingredients utilitzats en els estofats de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum ceylanicum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva, vi blanc. (2) Condiment i aromatitzant de la cuixa de corder. Ingredients: Calocybe gambosa (carpòfor tendre o assecat), Capsicum annuum (fruit verd o madur), Allium cepa (bulb), Allium sativum (bulb), Solanum lycopersicum (fruit madur), Petroselinum crispum (part aèria tendra), Laurus nobilis (fulla), oli d'oliva. (3) Condiment bàsic per als estofats de porc senglar. Ingredients: Citrus sinensis (epicarpi), Laurus nobilis (fulla), Thymus vulgaris (part aèria), també s'hi poden afegir altres plantes aromàtiques no detallades. (4) Aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Calocybe gambosa (carpòfor tendre o assecat). (5) Aromatitzant de guisats de carn. Ingredients: Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Marasmius oreades (carpòfor tendre o assecat). (6) Assaonador d'olives negres, un cop mortes amb aigua i sal. Ingredients: Laurus nobilis (una fulla), vinagre, oli d'oliva, sal. (7) Thymus vulgaris (part aèria florida), Laurus nobilis (fulla), aigua, sal, emprat per a confitar olives verdes. (8) Assaonador d'olives negres madures. Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres plantes aromàtiques que la persona estimi oportunes. (9) Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi), Citrus limon (fruit): condiment i assaonador d'olives verdes un cop aquestes s'han picat, salat, macerat en aigua per espai de nou dies (canviant l'aigua cada dia,i deixant-les cobertes d'aigua quan s'afegeixen les plantes). (10) Origanum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus sinensis (epicarpi): assaonador d'olives verdes i madures un cop remullades nou dies en aigua, canviant l'aigua cada dia. (11) Laurus nobilis (fulla), Hyssopus officinalis (summitats floríferes): són emprades com a aromatitzant/assaonador del confitat de porc; la mescla es fica a macerar dins d'oli i contribueix a eliminar el regust greixós de la carn confitada i en facilita la digestió.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant de guisats i estofats de carn, també per com a aromatitzant de pasta. (1) Mescla emprada com a aromatitzant de l'esofat de conill amb patates. Ingredients: Petroselinum crispum, Laurus nobilis, Syzygium aromaticum, aquest darrer és utilitzat en molt baixa quantitat. (2) Mescla emprada com a aromatitzant de guisats de pollastre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Hyssopus officinalis (summitats floríferes). (3) Mescla emprada en els guisats de llebre, porc senglar i cabra. Ingredients: Origanum majorana (part aèria), Laurus nobilis (fulla). (4) Mescla emprada com a aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre, actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge". Ingredients: Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla). (5) Mescla emprada per als estofats de carn. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus sinensis (epicarpi). (6) Mescla emprada per a cuinar estofat de llebre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (escorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc. (7) Mescla utilitzada en el cuinat del civet de llebre i en guisats de carn en general. Ingredients: Laurus nobilis (una fulla), Thymus vulgaris (part aèria, un manat). (8) Mescla emprada en el cuinat de carn de conill. Ingredients: Allium sativum (bulb), Allium cepa (bulb), Solanum lycopersicum (suc del fruit), Laurus nobilis> (una fulla). (9) Mescla emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar i gall de bosc; la mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns (hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc que adquireix un gust dolcenc). Ingredients: Laurus nobilis, Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant de guisats i estofats de carn, també per com a aromatitzant de pasta. (1) Mescla emprada com a aromatitzant de l'esofat de conill amb patates. Ingredients: Petroselinum crispum, Laurus nobilis, Syzygium aromaticum, aquest darrer és utilitzat en molt baixa quantitat. (2) Mescla emprada com a aromatitzant de guisats de pollastre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Hyssopus officinalis (summitats floríferes). (3) Mescla emprada en els guisats de llebre, porc senglar i cabra. Ingredients: Origanum majorana (part aèria), Laurus nobilis (fulla). (4) Mescla emprada com a aromatitzant d'estofats de porc senglar i llebre, actua com a aromatitzant en sentit estricte i, alhora, encobreix el gust de "carn salvatge". Ingredients: Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Origanum vulgare (part aèria), Laurus nobilis (fulla). (5) Mescla emprada per als estofats de carn. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus sinensis (epicarpi). (6) Mescla emprada per a cuinar estofat de llebre. Ingredients: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (escorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc. (7) Mescla utilitzada en el cuinat del civet de llebre i en guisats de carn en general. Ingredients: Laurus nobilis (una fulla), Thymus vulgaris (part aèria, un manat). (8) Mescla emprada en el cuinat de carn de conill. Ingredients: Allium sativum (bulb), Allium cepa (bulb), Solanum lycopersicum (suc del fruit), Laurus nobilis> (una fulla). (9) Mescla emprada per a cuinar l'estofat de porc senglar i gall de bosc; la mescla elimina o encobreix el tuf particular que tenen les carns (hi ha persones que afegeixen xocolata a l'estofat de carn de porc que adquireix un gust dolcenc). Ingredients: Laurus nobilis, Satureja montana (part aèria), Thymus vulgaris (part aèria), Syzygium aromaticum (flor assecada), ametlles, conyac, vi (una bona mesura) i pa torrat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.