Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant de plats de carn. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi i mesocarp del fruit) emprada com a aromatitzant d'estofats de carn.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Isona i Conca Dellà ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Aromatitzant de plats de carn. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla) i Citrus sinensis (epicarpi i mesocarp del fruit) emprada com a aromatitzant d'estofats de carn.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Balaguer ~ Noguera
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fruit consumit com a fruita cítrica fresca.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie que intervé en la preparació de licors casolans.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Sort ~ Pallars Sobirà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie que intervé en la preparació de licors casolans.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Sort ~ Pallars Sobirà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie que intervé en la preparació de licors casolans.
Citrus sinensis (L.) Osbeck (Rutàcies)
Balaguer ~ Noguera
Beguda preparada amb aigua
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El suc del fruit és consumit com a beguda.
Citrus limon (L.) Burm. (Rutàcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Citrus limon (L.) Burm. (Rutàcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Satureja montana (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Citrus limon (fruit), vi blanc i altres herbes aromàtiques que la persona estimi oportunes.
Citrus limon (L.) Burm. (Rutàcies)
Clariana de Cardener ~ Solsonès
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fruit utlitzat com a assaonador d'olives (Olea europaea subsp. europaea var. europaea).