Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Cirsium arvense (L.) Scop. (Compostes)
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Cirsium arvense (L.) Scop. (Compostes)
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (ecorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (ecorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.