Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Citrus aurantium L. (Rutàcies)
Alins ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El fruit era utilitzat com a aromatitzant de guisats.
Citrus aurantium L. (Rutàcies)
Alins ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: El fruit era utilitzat com a aromatitzant de guisats.
Citrus aurantium L. (Rutàcies)
Alins ~ Pallars Sobirà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie que intervé en la preparació de licors casolans.
Citrus aurantium L. (Rutàcies)
Alins ~ Pallars Sobirà
Beguda preparada amb licor
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Espècie que intervé en la preparació de licors casolans.
Cirsium arvense (L.) Scop. (Compostes)
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Cirsium arvense (L.) Scop. (Compostes)
Tremp ~ Pallars Jussà
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: La part aèria tendra és consumida per les ovelles i recollida per a donar-la com a aliment als porcs.
Observacions: En ocasions se li reconeix efecte terapèutic.
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Thymus vulgaris (part aèria), Laurus nobilis (fulla), Cinnamomum verum (escorça), Origanum vulgare (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), xocolata, oli d'oliva i vi blanc.
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Balaguer ~ Noguera
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En ocasions participa en mescles per a cuinar carn. Ingredients que participen en l'estofat de llebre: Laurus nobilis (fulla), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), Cinnamomum verum (ecorça), xocolata, oli d'oliva, vi i llard de porc.
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i/o condiment i de la girella. Mescla de Petroselinum crispum (Part aèria), Allium sativum (bulb) i Cinnamomum verum (escorça).
Cinnamomum verum J.Presl (Lauràcies)
Campdevànol ~ Ripollès
Condiment
Part de la planta: Escorça
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i/o condiment i de la girella. Mescla de Petroselinum crispum (Part aèria), Allium sativum (bulb) i Cinnamomum verum (escorça).