Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment d'anques de granota. Ingredients: bulb d'Allium sativum i part aèria de Petroselium crispum emprat per a condimentar anques de granota fregides a la paella.
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment d'anques de granota. Ingredients: bulb d'Allium sativum i part aèria de Petroselium crispum emprat per a condimentar anques de granota fregides a la paella.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
El Pont de Suert ~ Alta Ribagorça
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Sarroca de Bellera ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Condiment i assaonador d'olives verdes. Les olives es piquen, es salen i es maceren en aigua per espai de nou dies (cada dia es canvia l'aigua). Passats els nou dies es disposen en un pot amb aigua en el qual s'hi afegeixen les següents espècies: Allium sativum (bulb), Laurus nobilis (fulla), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Rosmarinus officinalis (part aèria), Citrus sinensis (epicarpi) i Citrus limon (pericarpi).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Llimiana ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives verdes. Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allum sativum (dos grans del bulb), Petroselinum crispum (fulla).
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.