Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives negres (madures). Ingredients: Thymus vulgaris (part aèria), Foeniculum vulgare (part aèria), Satureja montana (part aèria), Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
La Pobla de Segur ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador d'olives. Mescla de part aèria de Petroselinum crispum, bulb d'Allium sativum, fulla de Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal, emprada com a assaonador d'olives negres (prèviament mortes amb aigua i sal); Laurus nobilis, vinagre, oli d'oliva i sal a utilitzar en quantitats reduïdes.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.