Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Baix Pallars ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: No consta
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador de carn de porc. Es prepara conjuntament amb Petroselinum crispum, Origanum vulgare (part aèria) i oli d'oliva. La carn de porc, abans de cuinar-la, es deixa macerar en la mescla per espai d'unes vint-i-quatre hores aproximadament.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.