Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i condiment de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Soriguera ~ Pallars Sobirà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Assaonador i condiment de carn a la vinagreta. Ingredients: Allium sativum (bulb), Petroselinum crispum (part aèria), oli d'oliva i vinagre.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
No consta ~ No consta
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Talarn ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.