Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Gavet de la Conca ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Tremp ~ Pallars Jussà
Condiment
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Mescla de Foeniculum vulgare (part aèria), Petroselinum crispum (part aèria), Allium sativum (bulb) i vinagre utilitzada en la preparació de sardines en escabetx. Recurs alimentari tardoral (mesos de setembre i octubre): per temps passats arribaven caixes de sardina barata que la gent dels pobles comprava i escabetxava.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.