Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Silene vulgaris (Moench) Garcke (Cariofil·làcies)
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De la fulla se'n fan truites. El consideren més bo que l'espinac (Spinacia oleraceae) perquè és més fi i cada primavera en mengen un parell de vegades. Els posen a la paella amb poc foc i hi tiren l'ou aviat perquè es crema de seguida.
Observacions: És una planta fineta que fa flors que espeteguen i una rel que no es perd mai, és una rel que sembla un tronc. El cullen quan fa 10 centímetres abans que floreixin.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De la fulla se'n fan truites. El consideren més bo que l'espinac (Spinacia oleraceae) perquè és més fi i cada primavera en mengen un parell de vegades. Els posen a la paella amb poc foc i hi tiren l'ou aviat perquè es crema de seguida.
Observacions: És una planta fineta que fa flors que espeteguen i una rel que no es perd mai, és una rel que sembla un tronc. El cullen quan fa 10 centímetres abans que floreixin.
Silene vulgaris (Moench) Garcke (Cariofil·làcies)
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De la fulla se'n fan truites. El consideren més bo que l'espinac (Spinacia oleraceae) perquè és més fi i cada primavera en mengen un parell de vegades. Els posen a la paella amb poc foc i hi tiren l'ou aviat perquè es crema de seguida.
Observacions: És una planta fineta que fa flors que espeteguen i una rel que no es perd mai, és una rel que sembla un tronc. El cullen quan fa 10 centímetres abans que floreixin.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: De la fulla se'n fan truites. El consideren més bo que l'espinac (Spinacia oleraceae) perquè és més fi i cada primavera en mengen un parell de vegades. Els posen a la paella amb poc foc i hi tiren l'ou aviat perquè es crema de seguida.
Observacions: És una planta fineta que fa flors que espeteguen i una rel que no es perd mai, és una rel que sembla un tronc. El cullen quan fa 10 centímetres abans que floreixin.
Reichardia picroides (L.) Roth (Compostes)
Castellfollit del Boix ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consideren més bones les cuscunelles que l'enciam de tronc, diuen que tenen un gust fi quasi tirant a dolç.
Observacions: Encara en cullen de tant en tant. Es fa més aviat en els marges. Fa unes flors petites grogoses o blanques.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consideren més bones les cuscunelles que l'enciam de tronc, diuen que tenen un gust fi quasi tirant a dolç.
Observacions: Encara en cullen de tant en tant. Es fa més aviat en els marges. Fa unes flors petites grogoses o blanques.
Reichardia picroides (L.) Roth (Compostes)
Castellfollit del Boix ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consideren més bones les cuscunelles que l'enciam de tronc, diuen que tenen un gust fi quasi tirant a dolç.
Observacions: Encara en cullen de tant en tant. Es fa més aviat en els marges. Fa unes flors petites grogoses o blanques.
Castellfollit del Boix ~ Bages
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Consideren més bones les cuscunelles que l'enciam de tronc, diuen que tenen un gust fi quasi tirant a dolç.
Observacions: Encara en cullen de tant en tant. Es fa més aviat en els marges. Fa unes flors petites grogoses o blanques.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.