Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Reichardia picroides (L.) Roth (Compostes)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a menjar, collien les cosconilles. Eren molt bones.
Observacions: Al marge del castell diu que n'hi havia moltes.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Peres de cuixa de dona eren bastant dobles, molt grosses, i eren bones.
Observacions: Posaven palla a sota de l'arbre per tal que en caure no es copegessin.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Peres de cuixa de dona eren bastant dobles, molt grosses, i eren bones.
Observacions: Posaven palla a sota de l'arbre per tal que en caure no es copegessin.
Pyrus communis L. (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Peres de cuixa de dona eren bastant dobles, molt grosses, i eren bones.
Observacions: Posaven palla a sota de l'arbre per tal que en caure no es copegessin.
Prunus persica (L.) Batsch (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Prunus persica (L.) Batsch (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.
Prunus persica (L.) Batsch (Rosàcies)
Sant Pere Sallavinera ~ Anoia
No consta el mode de preparació
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Posaven codonys, préssec, pera, alberginietes petitetes, suc de raïm i ho feien coure tot, però ells no ho deixaven assecar del tot, s'ho menjaven a cullerades, tal qual. Trituració i cocció fins a aconseguir la reducció del contingut i la concentració dels sucres.
Observacions: No recorda quin nom li deien.