Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fulles tendres bullides com a verdura.
Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fulles tendres bullides com a verdura.
Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Truita de flors de fonoll.
Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Truita de flors de fonoll.
Foeniculum vulgare Mill. (Umbel·líferes)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Fulla jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Fulles tendres bullides com a verdura.
Chondrilla juncea L. (Compostes)
Portbou ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen en amanida.
Chondrilla juncea L. (Compostes)
Portbou ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria jove
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen en amanida.
Cucurbita pepo L. var. oblonga Link (Cucurbitàcies)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen arebossats amb farina (desfeta amb aigua) i fregits.
Cucurbita pepo L. var. oblonga Link (Cucurbitàcies)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en oli
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es mengen arebossats amb farina (desfeta amb aigua) i fregits.
Allium sativum L. (Amaril·lidàcies)
Portbou ~ Alt Empordà
Cuita en aigua i oli
Part de la planta: Bulb
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Alls tendres sencers i pelats i brots de menta (millor fresca) es fan bullir en aigua amb un raig d'oli d'oliva verge. Un cop bullits s'hi afegeix pa remullat, es deixa bullir una estona més, s'hi afegeix un ou batut i es remena força. Es treu la menta i la resta es passa per la batedora.