Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Thymus vulgaris L. (Labiades)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Summitat florífera
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Sopa de pa i frigola. Es prepara fent bullir el pa en una decocció prèviament colada de farigola.
Smilax aspera L. (Esmilacàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Menjar per als conills.
Smilax aspera L. (Esmilacàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació animal
Descripció: Menjar per als conills.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar-ne a les macedònies o al iogurt.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar-ne a les macedònies o al iogurt.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer-ne confitura.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a fer-ne confitura.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar-les en coques i altres postres a base de fruita.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar-les en coques i altres postres a base de fruita.
Rubus ulmifolius Schott (Rosàcies)
Garrigàs ~ Alt Empordà
Fresca (sense preparació)
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a posar-les en coques i altres postres a base de fruita.