Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Zea mays L. (Gramínies) Rabós ~ Alt Empordà Cuita en aigua i greix Part de la planta: Trituració del gra Destinació: Alimentació humana Descripció: Es preparaven farinetes de farro (blat de moro molt) posant a bullir el farro amb aigua, un tros de cansalada, un raig d'oli i una mica de menta.
Zea mays L. (Gramínies) Rabós ~ Alt Empordà Cuita en aigua i greix Part de la planta: Trituració del gra Destinació: Alimentació humana Descripció: Es preparaven farinetes de farro (blat de moro molt) posant a bullir el farro amb aigua, un tros de cansalada, un raig d'oli i una mica de menta.
Thymus vulgaris L. (Labiades) Rabós ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Summitat florífera Destinació: Alimentació humana Descripció: Sopa de pa i frígula.
Thymus vulgaris L. (Labiades) Rabós ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Summitat florífera Destinació: Alimentació humana Descripció: Sopa de pa i frígula.
Sonchus oleraceus L. (Compostes) Rabós ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Es menjaven ben tendres en amanida.
Sonchus oleraceus L. (Compostes) Rabós ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Es menjaven ben tendres en amanida.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Rabós ~ Alt Empordà Conservada en sal Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Les conserven amb sal i aigua. Observacions: No creuen que sigui massa saludable d'abusar-ne perquè porten àcid i engreixen.
Solanum lycopersicum L. (Solanàcies) Rabós ~ Alt Empordà Conservada en sal Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Les conserven amb sal i aigua. Observacions: No creuen que sigui massa saludable d'abusar-ne perquè porten àcid i engreixen.
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek subsp. nasturtium-aquaticum (Crucíferes) Rabós ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Es mengen en amanida. Tenen un regust de petroli.
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek subsp. nasturtium-aquaticum (Crucíferes) Rabós ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Part aèria jove Destinació: Alimentació humana Descripció: Es mengen en amanida. Tenen un regust de petroli.