Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Thymus vulgaris L. (Labiades) Pont de Molins ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Summitat florífera Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a cuinar.
Spinacia oleracea L. (Amarantàcies) Pont de Molins ~ Alt Empordà Cuita en aigua Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: Bullit.
Spinacia oleracea L. (Amarantàcies) Pont de Molins ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: En truita.
Spinacia oleracea L. (Amarantàcies) Pont de Molins ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Fulla Destinació: Alimentació humana Descripció: En truita.
Sorbus domestica L. (Rosàcies) Pont de Molins ~ Alt Empordà No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Els fruits es mengen.
Sorbus domestica L. (Rosàcies) Pont de Molins ~ Alt Empordà No consta el mode de preparació Part de la planta: Fruit Destinació: Alimentació humana Descripció: Els fruits es mengen.
Rosmarinus officinalis L. (Labiades) Pont de Molins ~ Alt Empordà Condiment Part de la planta: Summitat florífera Destinació: Alimentació humana Descripció: Per a aromatitzar els guisats.
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek (Crucíferes) Pont de Molins ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Fulla jove Destinació: Alimentació humana Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea). Observacions: Es fan als recs.
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek (Crucíferes) Pont de Molins ~ Alt Empordà Fresca (sense preparació) Part de la planta: Fulla jove Destinació: Alimentació humana Descripció: En amanides.
Rorippa nasturtium-aquaticum (L.) Hayek (Crucíferes) Pont de Molins ~ Alt Empordà Cuita en oli Part de la planta: Fulla jove Destinació: Alimentació humana Descripció: En truita, primer bullits, com els espinacs (Spinacia oleracea). Observacions: Es fan als recs.