Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies)
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fa torrons: escalda les ametlles i les pela. Llavors les molt i les barreja amb xarop de sucre (la mateixa quantitat) al punt de fil i amb fruites confitades. Ho deixa refredar, ho pinta amb rovell d'ou i ho rosseja un punt al forn.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: En fa torrons: escalda les ametlles i les pela. Llavors les molt i les barreja amb xarop de sucre (la mateixa quantitat) al punt de fil i amb fruites confitades. Ho deixa refredar, ho pinta amb rovell d'ou i ho rosseja un punt al forn.
Prunus dulcis (Mill.) Weeb. (Rosàcies)
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es fan ametlles garrapinyades amb una mesura d'ametlles crues, una mesura de sucre i una mesura d'aigua. Es posa al foc, es fan bullir fins que l'aigua s'evapora (si es treu del foc llavors queden blanques) i es deixa un xic més fins que el sucre es torra una mica.
Observacions: N'hi ha de diverses classes, com les marcona.
Pont de Molins ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Llavor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Es fan ametlles garrapinyades amb una mesura d'ametlles crues, una mesura de sucre i una mesura d'aigua. Es posa al foc, es fan bullir fins que l'aigua s'evapora (si es treu del foc llavors queden blanques) i es deixa un xic més fins que el sucre es torra una mica.
Observacions: N'hi ha de diverses classes, com les marcona.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.