Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Prunus avium (L.) L. (Rosàcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Confitura amb cireres, aigua i sucre és bo com a postres.
Prunus avium (L.) L. (Rosàcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Confitura amb cireres, aigua i sucre és bo com a postres.
Prunus avium (L.) L. (Rosàcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Confitura amb cireres, aigua i sucre és bo com a postres.
Prunus avium (L.) L. (Rosàcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Confitura amb cireres, aigua i sucre és bo com a postres.
Prunus avium (L.) L. (Rosàcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Confitura amb cireres, aigua i sucre és bo com a postres.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt apreciat en la cuina, s'afegeix a les carns i al peix.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt apreciat en la cuina, s'afegeix a les carns i al peix.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt apreciat en la cuina, s'afegeix a les carns i al peix.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt apreciat en la cuina, s'afegeix a les carns i al peix.
Laurus nobilis L. (Lauràcies)
Albanyà ~ Alt Empordà
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: És molt apreciat en la cuina, s'afegeix a les carns i al peix.