Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum (Ucria) Cout. (Umbel·líferes)
Vilafamés ~ Plana Alta
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es preparar el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les botes durant 24 o 48 h.
Vilafamés ~ Plana Alta
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es preparar el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les botes durant 24 o 48 h.
Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum (Ucria) Cout. (Umbel·líferes)
Cabanes ~ Plana Alta
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es prepara el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les botes durant 24 o 48 h.
Cabanes ~ Plana Alta
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es prepara el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les botes durant 24 o 48 h.
Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum (Ucria) Cout. (Umbel·líferes)
Vilafamés ~ Plana Alta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a evitar que les figues (Ficus carica) se cuquin i aromatitzar-los. Col·loquen les figues de manera alternativa, sobre el fonoll que popularment es denomina en trama.
Vilafamés ~ Plana Alta
Condiment
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a evitar que les figues (Ficus carica) se cuquin i aromatitzar-los. Col·loquen les figues de manera alternativa, sobre el fonoll que popularment es denomina en trama.
Foeniculum vulgare Mill. subsp. piperitum (Ucria) Cout. (Umbel·líferes)
Cinctorres ~ Els Ports
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es preparar el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les bótes durant 24 o 48 h. Cedeix a es botes una agradable aroma i sabor que comunica també al vi que hi és emmagatzemat.
Cinctorres ~ Els Ports
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar les botes de vi. Es preparar el decuit de la part aèria de la planta al 5% i es deixa a l'interior de les bótes durant 24 o 48 h. Cedeix a es botes una agradable aroma i sabor que comunica també al vi que hi és emmagatzemat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.