Cercar reports d'usos alimentaris
Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris
23.180 coincidències amb els filtres actuals
Cynara cardunculus L. (Compostes)
Figueroles ~ Alcalatén
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Figueroles ~ Alcalatén
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Cynara cardunculus L. (Compostes)
Forcall ~ Els Ports
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Forcall ~ Els Ports
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Cynara cardunculus L. (Compostes)
Albocàsser ~ Alt Maestrat
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Albocàsser ~ Alt Maestrat
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Cynara cardunculus L. (Compostes)
Vilafranca ~ Alt Maestrat
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Vilafranca ~ Alt Maestrat
Quall
Part de la planta: Flor
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a quallar un litre de llet (millor la d'ovella que la de cabra) es macera una mica de les flors en una tasseta d'aigua (100-120 ml) durant dues hores. Es cola i es piquen les flors, tornant-les a macerar al líquid anterior durant 24 hores. A aquesta aigua se li afegeix el litre de llet (que s'haurà bullit prèviament tres cops) i es remenarà fins que qualli, traslladant aquest producte a un recipient perforat per sota, amb l'objectiu d'anar amassant el quall i extreure'n tota la fase líquida. Un cop s'ha aconseguit això, ja està llest i pot ser consumit.
Cydonia oblonga Mill. (Rosàcies)
Sant Joan de Moró ~ Plana Alta
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Elaboració del codonyat [dit "membrillo"] amb sucre i canyella (Cinnamomum verum). Els fruits es pelen i es bullen en aigua, es filtren i es desfan amb una forquilla. En una olla es col·loquen a parts iguals els fruits amb sucre i canyella, remenant a foc lent fins que el codonyat agafi el color desitjat.
Sant Joan de Moró ~ Plana Alta
Cuita en sucre
Part de la planta: Fruit madur sencer
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Elaboració del codonyat [dit "membrillo"] amb sucre i canyella (Cinnamomum verum). Els fruits es pelen i es bullen en aigua, es filtren i es desfan amb una forquilla. En una olla es col·loquen a parts iguals els fruits amb sucre i canyella, remenant a foc lent fins que el codonyat agafi el color desitjat.
Avís. No ens responsabilitzem de cap conseqüència que pugui tenir la utilització de les preparacions que consten en aquesta base de dades.