Cercar reports d'usos alimentaris

Trobeu dades entre tots els 23.180 reports d'usos alimentaris




23.180 coincidències amb els filtres actuals

Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Apium graveolens L. (Umbel·líferes)
Albanyà ~ Alt Empordà
Cuita en aigua
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: A l'escudella hi dona un gust molt bo.
Arundo donax L. (Gramínies)
Tales ~ Plana Baixa
Condiment
Part de la planta: Fulla
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Adoben en vinagre els pebrots (Capsicum annum) junt a la fulla de canya perquè els pebrots s'adobin i adquireixin un color blanquinós.
Artemisia campestris L. subsp. glutinosa (Gay ex Bess.) Batt. in Batt. et Trab. (Compostes)
Sant Joan de Moró ~ Plana Alta
Beguda preparada amb vi
Part de la planta: Part aèria
Destinació: Alimentació humana
Descripció: Per a aromatitzar el vi. Es prepara un decuit de la part aèria al 5%, o bé sola o amb fenoll (Foeniculum vulgare subsp. piperitum). El decuit s'introdueix a les botes abans d'emmagatzemar el vi, durant de 30 minuts fins a quatre dies, depenent de les àrees. Amb això s'aconsegueix donar un bon gust al vi i també afavorir la seva conservació ja que impregna els porus de la fusta de la bota.